com érem/com som

Aperture:f/20
Focal Length:28mm
ISO:3200
Shutter:1/0 sec
Camera:Canon EOS 5D

Unes poques imatges valdran per veure els canvis. Fa apenes uns anys El Tresmall estava allà perdut per la carretera de les Marines, entre pins i pedres i a la voreta de la mar.

Unas pocas imágenes valdrán para ver los cambios. Apenas unos años atrás El Tresmall estaba perdido por la carretera de las Marinas, entre pinos y piedras, a la orilla del mar.

comerem2

comerem3

Ara som un edifici més del Carrer Marines. Continuem a la vora de la mar, pins no en queda ni un, però pedres, pedres sí que n’hi ha…

Ahora somos un edificio más de la Calle Marinas. Continuamos cerquita del mar, pinos no queda ni uno, pero piedras, piedras sí que hay…

comsom11

comsom2

comsom3

6 comments on “com érem/com som”

 1. hola soy la vecina las fotos muy bonitas y aunque no estuviera mi casa con pinos me gustaba mucho mas
  un saludo

 2. Cert es que amb pins la cosa era molt més bonica, però la veritat és que continua sent un lloc privilegiat davant de la mediterràrina i si parlem del menjar que a la fi és el que importa no cal cap comenteri IMPRESSIONANT, si cal certifique la qualitat de tot del peix, del marisc, del pernil, dels cambres, dels cuiners….

 3. els pirates del segle vint i vint i un, han fet la gran destrossa, nogensmeinys sempre ens queda la vostra bona cuina per alegrar el nostre cor. La perspectiva mentres menges es també perfecta, una inmensa mediterrania encara sense construir… Adeu siau.

 4. Molt guapo ep fotoblog muxaxo, ara, a les fotos de familia s’heu deixat al mitic, incomparable i initable Pascual Plantabaixa…. xe quin erro!

 5. Pau m’agraden les fotos de d’una taula asseguts mirant la mar, …de dins cap a fora…i amb paisatges de plutja, sol, mar blava,…crec que són imatges que conviden a seure i dinar / sopar amb tranquilitat

 6. Pau caldría destacar l’assortiment de gelats artesans i dir algo més d’ells, doncs són deliciosos.

  Ah! segueix endavant en les millores d’interiorisme que estàs fent, però…encara et queda noi, els quadres, els detalls a la taula, l’uniforme, una carta d’infusions naturals ( per que no) o be de tés, doncs m’ha dit Ramon que aneu a obrir matins i vesprades,….
  Tu pots sorprenden’s amb la decoració , la música,…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: