qui som

Aperture:f/4.5
Focal Length:49mm
ISO:800
Shutter:1/0 sec
Camera:Canon EOS 5D

La família! Qui més porta amb nosaltres des de que vam obrir, des del primer dia, i qui menys igual ja fa quatre o cinc anys que treballa ací. Per això, més que un equip, el que som és una família. Mira, mira, que estem tots:

El jefe! Acaba a la consulta i ve corrents. Sempre li dóna temps per vendre algun peixet (ahí el tenim amb un déntol de més de cinc Kg) i per renyar a algú. Iep, posa això al seu lloc!!

agusti

Sin tiiiiiiiiiiiiiiiii, la vida no tiene ningún valoooooooooor! Hauria triomfat a Eurovisión, tots els dissabtes ens ho demostra, però no va poder ser. A El Tresmall ens en vam beneficiar. Ho arregla tot, absolutament tot. I de pas porta la zona de fumadors amb somriures embriagadors!

josefa1

Vinga vaaaaa! A l’estiu som una vintena de cambrers, i ella soleta va més ràpid que tots junts! Vinga vaaaaa, què es gela la paella!!!

jose

L’última persona que veuen en vida els pobres bogavants! Li encanta anar a buscar-los i barallar-se una estona amb ells. Un duelo a muerte, però sempre perden ells, pobrets…

jordi

El malabarista! Mentre va rodant paelles no hi ha problema, però si té les mans soltes hi ha perill de que et desmunte! Joder, qué me has hecho daño, es sent dir de tant en tant!

pau

Ací, el que escriu açò… Es notarà molt si dic massa coses bones. Va, un chiste: diu “¿Rezas antes de comer? No, hombre, que Jordi no cocina tan mal…”

%d bloggers like this: